Meer resultaten voor janssen genk

 
janssen genk
Oogarts Janssen Genk Brainlane.com.
Oogarts Steven Janssen uit Genk specialiseert zich al meer dan twintig jaar in drie types operaties om een oplossing te bieden aan verschillende oogafwijkingen: verziendheid, bijziendheid en cataract. Voor consultaties kunnen klanten terecht in de priv├ępraktijk te Genk, de oogoperaties gebeuren onder de veiligste omstandigheden in het ziekenhuis van Bilzen.
Erik Janssen Janssen Fietsplezier.
Een recent fenomeen is evenwel dat mensen door de mobiliteitsproblematiek en uit milieubewustzijn meer en meer opteren om met de fiets naar het werk te gaan, zeker als die elektrisch aangedreven wordt en door de werknemer en werkgever fiscaal kan worden ingebracht. En dat komt uiteraard ook ten goede aan alle fietsenzaken die meedrijven met hun tijd, zoals Janssen Fietsplezier uit Genk.
Janssen in Genk met openingsuren Fietsen.
Kortom: als het te maken heeft met fietsen kan u ervoor terecht bij Janssens! Spring zeker eens binnen in de zaak in de Nieuwstraat 39-50 te genk. Ligging en routebeschrijving. Bereken de route naar Janssen, 3600 Genk, Nieuwstraat 39-50. Over Handelsgids NV.
Douane.
WIJ ZIJN VERHUISD VAN GENK NAAR BILZEN. Nieuw adres vanaf 23 april 2015: Janssen nv Kruisbosstraat 16 bus 13 3740 Bilzen. JANSSEN NV is moved from Genk to Bilzen as of April 23 our new address will be.: Janssen nv Kruisbosstraat 16 bus 13 3740 Bilzen.
Janssenfietsplezier Fietsen, fietsonderdelen, fietskledij, fietshelmen.
batavus bnbbike cube diamond ebike fietsbroek fietsshirt flyer handschoenen jeugdfiets kinderfiets Kousen minifietsen mozia olympia racefiets Raleigh RieseM├╝ller schoenen stadsfiets taranto vogue. Dit is een webwinkel in opbouw. Bestellingen kan u altijd telefonisch doorgeven of u maakt gebruik van ons contactformulier Sluiten.
Oogarts Steven Janssen Genk.
Oogarts Steven Janssen zoekt een oplossing. Hebt u last van bijziendheid, verziendheid of een vervormd zicht? Oogarts Steven Janssen uit Genk specialiseert zich al meer dan twintig jaar in drie types operaties om een oplossing te bieden aan verschillende oogafwijkingen.
Janssen, Genk Tel: 089352. Fietsen Kleinh. goudengids.be.
Een recensie schrijven? Nieuwstraat 39-50, 3600 Genk. 089 35 24 50. 19 juli 2017. Zeer vriendelijke en hulpvaardige uitbaters! Ik kocht er twee degelijke fietsen aan een redelijke prijs, waarmee ik heel tevreden ben. Ik ben er tot 2x toe speciaal vanuit Antwerpen naartoe gegaan. Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be. 9 augustus 2013. Bij Janssen Fietsplezier kocht ik mijn fietsgps die ik nu gebruik om geocaching te doen.

Contacteer ons