Over

Gebeten door sport, een passie voor een gezonde levensstijl en een technische achtergrond, dat vormt de basis van Velomundo. Iedereen aan de fiets! En waarom het dan niet heel eenvoudig maken om online je droom fiets te vinden? Waarom niet particulieren, handelaars en geïnteresseerde kopers en verkopers samenbrengen op 1 plaats, op 1 scherm? Dat doet Velomundo.

25 jaar ervaring in de fietssector, zowel nationaal als internationaal, ligt aan de basis van Velomundo. Door te luisteren naar de noden van de industrie en de wensen van de fietsliefhebbers is de bal.. of beter gezegd het wiel aan het rollen gegaan. Ook door onze partnerships met enkele grote spelers in de sector zijn wij tot een oplossing gekomen waar iedereen zich in kan vinden.

Deze ervaring in combinatie met de uitgebreide technische kennis van ons in huis web team stelt ons in staat om flexibel in te spelen op de markt.
Wij staan dan ook open voor ideeën en feedback vanuit de fiets community, zodat uw reis door Velomundo een leuke en natuurlijke ervaring wordt.

Sportieve groeten,
Het Team


Het platform bij uitstek voor nieuwe,
tweedehands fietsen
en fietsaccessoires.