Op zoek naar fietsenwinkel janssen genk?

 
fietsenwinkel janssen genk
Janssen Rijwielen Fietsen Motorfietsen 3600 Genk.
Janssen Rijwielen biedt momenteel geen promotie of vermindering op CityPlug.be. Aanmelden om gratis op de hoogte te blijven over de beste deals in uw buurt. Genk Vooruitzichtlaan 163m. De Lijn 10 11 G1. Genk Berglaan 199m. De Lijn 8 10 33 45 G3.
Fietshandel Janssens.
Wij zijn onze zaak gestart in 1996. Als fervent fietser en uit liefde voor de mechaniek begon ik zelf fietsen te verkopen en te herstellen. De service na verkoop is onze voornaamste troef van het huis. Gemaakte afspraken worden precies nagekomen.
Home Profile Janssen Fietsplezier.
Profile de Fietsspecialist is de grootste en meest bekende keten van rijwielspeciaalzaken in Europa. In de meer dan 225 winkels in Europa biedt Profile de Fietsspecialist een uitgekiend, herkenbaar en overzichtelijk assortiment fietsen, onderdelen accessoires en kleding. Profile Janssen Fietsplezier. Nieuwstraat 39-50 B-3600 Genk.
Janssen in Genk met openingsuren Fietsen.
Kortom: als het te maken heeft met fietsen kan u ervoor terecht bij Janssens! Spring zeker eens binnen in de zaak in de Nieuwstraat 39-50 te genk. Ligging en routebeschrijving. Bereken de route naar Janssen, 3600 Genk, Nieuwstraat 39-50. Over Handelsgids NV.
Erik Janssen Janssen Fietsplezier.
Een recent fenomeen is evenwel dat mensen door de mobiliteitsproblematiek en uit milieubewustzijn meer en meer opteren om met de fiets naar het werk te gaan, zeker als die elektrisch aangedreven wordt en door de werknemer en werkgever fiscaal kan worden ingebracht. En dat komt uiteraard ook ten goede aan alle fietsenzaken die meedrijven met hun tijd, zoals Janssen Fietsplezier uit Genk.
Fietsonderhoud Profile Janssen Fietsplezier in Genk Limburg. Route.nl. Route.nl. Falk. Home pagina. Route.nl. Facebook. Twitter. Google. Pinterest.
Profile Janssen Fietsplezier. Profile Janssen Fietsplezier Fietsonderhoud. Bij fietsenwinkel Profile Janssen Fietsplezier in Genk ben je altijd van harte welkom. Als je je fiets regelmatig laat onderhouden en beginnende gebreken tijdig worden verholpen, voorkom je dure reparaties en vervelende situatie tijdens het fietsen.
Janssen, Genk Tel: 089352. Fietsen Kleinh. goudengids.be.
Een recensie schrijven? Nieuwstraat 39-50, 3600 Genk. 089 35 24 50. 19 juli 2017. Zeer vriendelijke en hulpvaardige uitbaters! Ik kocht er twee degelijke fietsen aan een redelijke prijs, waarmee ik heel tevreden ben. Ik ben er tot 2x toe speciaal vanuit Antwerpen naartoe gegaan. Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids.be en dus niet van goudengids.be. 9 augustus 2013. Bij Janssen Fietsplezier kocht ik mijn fietsgps die ik nu gebruik om geocaching te doen.
Janssenfietsplezier Fietsen, fietsonderdelen, fietskledij, fietshelmen.
batavus bnbbike cube diamond ebike fietsbroek fietsshirt flyer handschoenen jeugdfiets kinderfiets Kousen minifietsen mozia olympia racefiets Raleigh RieseMüller schoenen stadsfiets taranto vogue. Dit is een webwinkel in opbouw. Bestellingen kan u altijd telefonisch doorgeven of u maakt gebruik van ons contactformulier Sluiten.

Contacteer ons